Szórakozás

Újra apa lesz a nagypapakorú őrült sztár

Jövő év elején már kilenc gyerek után kénytelen gyerektartást fizetni Mel Gibson, miután volt barátnőjét teherbe ejtette.


Fotó: Reuters

Néhány napja fiatal barátnőjével került a címlapokra Mel Gibson, ma pedig egy újabb magánéleti eseménnyel. Az ötvenöt esztendős sztár ugyanis ismételten apa lesz. Az anya Laura Bellizzi, akivel a nyáron keveredett egy rövidke viszonyba Gibson. Ám ahhoz pont elég időt töltöttek együtt, hogy összehozzanak egy picit, aki a hírek szerint kislány lesz, és valamikor a tavasszal fog megszületni.

Mel és Laura között azóta már véget ért a szerelem, viszont az agyi problémákkal küzdő sztár mindenben támogatja egykori párját. Már vett neki egy házat, és a baba születése után is erősen hozzájárul majd a neveléshez anyagilag. Hivatalosan viszont sem ő, sem a realityszereplő anyuka nem hajlandó beszélni kapcsolatuk gyümölcsének érkezéséről.

Mad Melnek eddig összesen két anyától nyolc csemetéje született. Robyn Moore-ral közös házassága hét, míg az Okszana Grigorjevával folytatott viharos románca egy gyermeket eredményezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik