Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: nem vetkőzöm a Playboynak

Hiába a sóvárgó férfitekintetek és a hízelgő bókok, a Mokka műsorvezetője ragaszkodik a textilhez.

A félig a habokból kiemelkedő, mikrofonnal a kezében jelentkező Demcsák Zsuzsa bikinis látványa valószínűleg a babatorna iránt érdeklődő anyukák mellett jó néhány férfi nézőt is meglepett. A Mokka stábja ugyanis a múlt hetet a Velencei-tónál töltötte, és a kivételes jó idő miatt adott volt, hogy a műsorvezető fürdőruhában, a medence széléről köszöntse a nézőket.

Zsuzsa az Aktívnak elárulta, rettentően izgult a felvétel alatt, és bár tartott családja reakciójától, igazából felesleges volt aggódnia: férje rettentő büszke volt rá, és a nézettségi görbe is mintha felfelé ívelő irányt vett volna.

A Mokka ominózus adását az egyik vezető hazai férfimagazin főszerkesztője is látta, Pantl Péter azonnal megkereste a bikiniben műsort vezető kétgyermekes családanyát, aki azonban már kevésbé volt lelkes a hazai Playboy atyjának ajánlatát hallva.

Bár nem ez lenne Demcsák első “vetkőzése” (a csinos műsorvezetőről az interneten számtalan fehérneműs képet találni), úgy gondolja, két gyermek mellett egy szexi fotósorozat már nem fér bele, ám mindenesetre nagyon jólesik neki, hogy ilyen jó visszajelzéseket kapott a műsor után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik