Élet-Stílus

Tatár Csilla elképesztő fülbevalókat gyűjt

Akinek rövid a haja, az díszes fülbevalókkal hangsúlyozhatja a nyakát.

Tatár Csilla tudja ezt, az elmúlt években megrövidült hajú műsorvezető nem csak egyéni stílusával, hanem különleges fülbevalóival is feltűnést kelt kollégái között. Gönczi Gáborral közös otthonukat több száz fülbevaló tarkítja, még sincs köztük sem arany, sem ezüst alapanyagú. Annál több van viszont gumiabroncsból, legóból, tollból vagy diafilmből – tudhatjuk meg a Bors napilap beszámolójából.

„Lassan két éve rövid a hajam, a fülbevalók azóta kiemelt elemei lettek a ruhatáramnak. Bámulatos, hogy fel tudnak dobni egy egyszerű ruhát. Bevallom őszintén, néha az ékszerekhez választom a felsőim színét is” – mesélte a TV2 Mokkájának műsorvezetője, aki elárulta, hogy a tömérdek csecsebecsének már saját szekrényt is fenntartanak a lakásban.

„Néhány év alatt annyi fülbevalót, gyűrűt és nyakláncot gyűjtöttem, hogy saját szekrényre van szükségük, aminek a párom látja kárát”- nevetett Csilla, aki mostanában a hajpántok iránt érdeklődik. Még az is lehet, hogy emiatt hamarosan a bizsuk is kiszorulnak abbóla  bizonyos szekrényből?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik