Szórakozás

Nem találtak drogot Amy Winehouse lakásában

Az énekesnő hat órája feküdhetett holtan az ágyában, mire megtalálták. Lehet, hogy a szervezete mondta fel a szolgálatot.

Csaknem hat órán keresztül feküdhetett holtan camdeni otthonában Amy Winehouse, mielőtt rátalált volna egyik testőre, aki évek óta vigyázott rá – írja a The Sun. A férfi azonnal hívta a mentőket, miután észlelte, hogy az énekesnő nem lélegzik.

A brit bulvárlap úgy tudja, Winehouse helyi idő szerint szombaton délelőtt 10-kor beszélt utoljára a biztonságát felügyelő csapattal, akkor azt mondta, aludni szeretne. Holttestét délután 4-kor fedezték fel, amikor a testőr fel akarta ébreszteni. Az orvosok szerint ekkor már több órája halott volt.

Rendőrségi forrásokból úgy tudni: nem találtak kábítószert, sem arra utaló jeleket a lakásban. Üvegek, fecskendők, crackpipák sem voltak a helyszínen. Ugyanakkor a Daily Mail, szintén a rendőrségre hivatkozva, azt állítja, hogy Winehouse halálra itta magát.

Amy a saját orvosával pénteken találkozott. A sztárnak rendszeresen meg kellett jelennie felülvizsgálaton alkohol- és drogproblémái miatt. A doktor a halálát megelőző napon „tisztának” bélyegezte. Ennek ellenére nagyon rossz állapotban volt a szervezete – árulta el a sztár menedzsere.

A The Sun azt írja, a nyomozók még nem tudták egyértelműen megállapítani, miért halt meg az énekesnő; a toxikológiai vizsgálatokra heteket kell várni. A család egyszerűen „nonszensznek” nevezete a hírt, miszerint ketamint, kokaint és extasyt vásárolt volna a halála előtt.

Menedzsere szerint Amy szülei, Mitch és Janis, teljesen összetörtek. Apja, akihez nagyon közel állt, sokkot kapott a hír hallatán, de próbálja erősnek mutatni magát – tette hozzá. A Daily Mail beszámolt arról is, hogy az énekesnő pénteken együtt ebédelt édesanyjával, akinek búcsúzóul annyit mondott: “Szeretlek!”.

A sztár lakása előtti utcát elborították a gyászoló rajongók virágai, üzenetei és saját készítésű relikviái. Valaki viszont üres borosüveggel vagy éppen egy tucat cigarettával emlékezett a fiatalon elhunyt dívára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik