Szórakozás

Halálának helyszínén gyászolták lányukat Amy Winehouse szülei

A könnyeivel küszködő édesapa megköszönte a rajongóknak a támogatást.

Ellátogattak lányuk halálának helyszínére Amy Winehouse szülei – számol be a The Sun internetes kiadása. A brit bulvárlap szerint a szombaton, eddig tisztázatlan okok miatt elhunyt énekesnő édesapja Mitch és édesanyja Janis tizenöt barátjával érkezett a camdeni házhoz. A lakhely előtti utcát a rajongók igazi kegyhellyé változtattak az elmúlt napokban.

Mitch a számtalan üzenet láttán megköszönte a támogatást, és elmondta, mennyire sokat jelent számukra, hogy ennyien mellettük vannak. „Ez tényleg könnyebbé teszi nekünk ezt az egészet” – tette hozzá.

„Amy élete egy dologról szólt, a szeretetről. Az egészet arra tette fel, hogy elkötelezze magát a családjának, a barátainak és persze nektek srácok. Összetörtünk én pedig kifogytam a szavakból, de köszönjük, hogy eljöttetek” – mondta könnyeivel küszködve a díva édesapja.

Winehouse börtönben ülő ex-férje, Blake Fielder-Civil hétfőn délelőtt úgy nyilatkozott, volt felesége halálhíre nagyon letörte: „Vigasztalhatatlan vagyok, … a könnyeim sohasem száradnak fel” – fogalmazott.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a hétvégi hírekkel ellentétben úgy tűnik, az alkohol- és drogproblémákkal küzdő Amy Winehouse halálát nem túladagolás okozta. Erre utal az is, hogy a rendőrség, meg nem erősített információk szerint, nem talált kábítószert a híresség lakásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik