Szórakozás

VV Olivér szombaton visszatér a Villába?

Minden jel arra mutat, hogy a luxusbörtön egykori Vagánya újra felbukkan a valóságshow-ban.

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt hét vasárnap este arra voltak kíváncsiak a ValóVilág készítői, hogy ki hiányzik a legjobban a kiesett játékosok közül a nézőknek. Az online szavazást torony magasan VV Olivér nyerte. Sebestyén Balázs a voksolás kapcsán akkor még nem akart elárulni részleteket, annyit azonban elmondott, hogy nagy jelentősége lesz majd a továbbiakban az eredménynek.

Már akkor sokan azt gyanították, hogy Laci önkéntes kiköltözése után a Villa egykori Vagányával pótolnák a Doki megüresedett helyét, de Dobsi Adrienn, a valóságshow sajtósa határozottan cáfolta a pletykákat, mint mondta: készültek B-tervvel a váratlan helyzetekre, de nem költöztetnek be új lakót és a műsor sem lesz rövidebb amiatt, mert a testőr feladta a játékot.

A Bors című napilap hívta fel a figyelmünket a Club Passion nevű szórakozóhely Facebook oldalára, ahol az alábbi bejegyzés keringett: „Olivér nálunk tölti utolsó óráit, mert szombaton újra beköltözik a VV falai közé!!!”. (Az üzenetet azóta már törölték az oldalról.)

Dobsi Adrienn a lap megkeresésére ma már úgy nyilatkozott: nincs kizárva, hogy esetleg vendég érkezzen a bentlakókhoz, ahogy erre már volt korábban számos példa.

Olivér egyébként szívesen meglátogatná volt lakótársait, kiváltképpen Alekoszt és Évát. A Vagány szerint a villalakókra amúgy is ráférne a vérfrissítés.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: visszaköltözik a villába Olivér (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik