Szórakozás

Oscar-díj: bejöttek a kancsal oposszum tippjei

Mindössze egyet hibázott a lipcsei állatkert "jósa": Heidi a legjobb filmek között a 127 óra című film győzelmét jövendölte, a győztes azonban A király beszéde lett.

Az állatvilág 2 és fél éves híressége helyesen jósolta meg Natalie Portman és Colin Firth sikerét a legjobb női, illetve férfi főszereplő kategóriájában Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában. A tévéshow Lipcséből kapcsolta az oposszumot.

A kancsal oposszum Paul, a “jóspolip” helyébe lépett, a német puhatestű a nyári labdarúgó-világbajnokságon tett szert világhírnévre, a német nemzeti tizenegy összes mérkőzésének kimenetelét helyesen tippelte meg, és a spanyol-holland döntő előtt is helytállt. Az oberhauseni polip nem sokkal a dél-afrikai torna után elpusztult.

“Minden a terv szerint ment” – mondta Heidi sikeréről szólva a lipcsei állatkert szóvivője. “Megjósolta a győzteseket, néha elszundított közben” – tájékoztatott. Az oposszum tavaly decemberben lopta be magát a németek – és azóta a világ – szívébe, miután a Bild című tömeglap fényképet közölt róla. Az állatnak ma már 320 ezres rajongótábora van a Facebook közösségi portálon.


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik