Szórakozás

Alekoszt küldték párbajozni a villalakók

Gigi és Jerzy is veszélybe került a kiválasztáson, végül Laci szavazata döntött.

Szerda este került sor a ValóVilág negyedik kiválasztására: a villalakóknak ismét meg kellett nevezniük azt a személyt, akit nem szeretnének többé a luxusbörtön falain belül látni. Elsőként Éva lépett a táblához, aki a nők közül a legnagyobb riválisára, Gigire tette a jelet.

Gombi szintén riválist választott, bár konfliktusa nincs az illetővel, ő Jerzyt küldené el a Villából. Jerzy korábban gondolt Gombira, mégsem őt választotta. A Szépfiú Anikóra voksolt.

A Rosszkislány az alapján döntött, hogy ki áll tőle legtávolabb, így Jerzyre rakta a jelet. Olivér frakkban állt a tábla elé, és elárulta, hogy az utolsó napon dőlt el, kit küldene haza, aki nem más, mint Laci.

Alekosz azzal indokolta döntését, hogy rosszul esett neki, amikor Gigi azt mondta, ő áll tőle legtávolabb, ezért pedig „intő jelet” rak rá. Gigi viszonozta a gesztust és a görög fiút jelölte meg Kiválasztottként.

Zsófi a konfliktusaira hivatkozott, elsőként a csapatból, kemény szavakkal illette jelöltjét, aki a vele kíméletlen Alekosz.

Szandika eggyel növelte Gigi jeleinek számát, így már hárman szeretnék a Villán kívül látni. Béci azonban nem hagyta, hogy a huga „vezető szerepben” maradjon, így Alekoszra rakott. Laci pénzt dobott fel, így helyette az érme döntött, a pénzérme pedig Alekoszt akarta.

A villalakók tehát úgy döntöttek, Alekosszal nem szeretnének többet egy fedél alatt élni, ezért a görög harcosnak kellett magára vennie a zöld kendőt, amit magán is kell tartania egészen a párbajig. Szombaton pedig meg kell neveznie azt a személyt, akivel meg szeretné mérettetni magát a stúdióban a bennmaradásért.

Egy igencsak kényes kimenetelű játékot találtak ki a szerkesztők a villalakóknak. Pontozniuk kellett egymást az alapján, hogy ki mennyire fontos, illetve ki mennyire vezéregyéniség a luxusbörtönben. Ebből egy hierarchiarendszert állítottak össze, ami alapján két uralkodót, négy középosztálybelit és öttagú szolganépet neveztek ki. A szolganépnek ezentúl ki kell szolgálnia az uralkodókat és középosztálybelieket, számokat kell hordaniuk, mely kifejezi a hierarchiarendszerben elfoglalt helyüket. A játék legjobban Anikót borította ki, aki sehogy sem tud túllépni 9. helyezésén. Gigi viszont zokszó nélkül vállalta 7. helyét a rangsorban, máris eleget tett Alekosz kérésének és megmasszírozta a hátát.

AJÁNLOTT LINKEK:

ALEKOSZ NÉGY JELLEL NEGYEDIK KIVÁLASZTOTT LETT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik