Szórakozás

Előkerült a Marsi-Palik házaspár

A családot Ausztráliában látták felbukkanni.

Mint arról korábban beszámoltunk, Palik kilenc év után állt fel a Hungaroring igazgatói székéből és a közéletből is kivonult feleségével egy jó időre. Telefonjukat augusztus végén kapcsolták ki, azóta elérhetetlenek. Senki sem látta őket, sem a szomszédok, sem a régi törzséttermek vendégei, alkalmazottai nem találkoztak a páros tagjaival.

Héder Barna, Palik régi barátja korábban csupán annyit árult el az egyik napilapnak, hogy külföldre utaztak, de hogy pontosan hova, ő sem tudja.

A Kiskegyed egyik olvasója azonban azt állítja, a család két hónapja Ausztráliában él. Egészen biztos benne, hogy a házaspárt látta Queensland egyik óceánparti strandján, ráadásul már nem először. A lapnak elmesélte, az egyik étterem teraszán figyelt fel Palik jellegzetes hangjára, amint feleségével és két kisfiával ebédelt az egyik asztalnál. Az elmúlt hetekben pedig többször látta Lacit golfozni, Anikót pedig gyerekeivel játszik a strandon.

Korábban a párhoz közel álló egyik ismerős azt mondta, valódi kitelepedési szándék vezérli Palikékat. A barát szerint mivel anyagi gondjaik nincsenek, a világ bármely pontján élhetnek, ha úgy hozza a sors. Hogy mi az igazság, egyelőre nem tudni biztosan.

AJÁNLOTT LINK:

Marsi Anikóék Ausztráliában telepednének le? (Kiskegyed.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik