Szórakozás

Palikék végleg elhagyják Magyarországot?

Egy közeli barát szerint kitelepedési szándék miatt tűnt el a sztárpár.

Mint arról korábban beszámoltunk, Palik László kilenc év után felállt a Hungaroring igazgatói székéből és a közéletből is kivonult feleségével egy jó időre. Telefonjukat augusztus utolsó napjának estéjén kikapcsolták, azóta elérhetetlenek.

Héder Barna, Palik egyik legjobb barátja a Napi Ász megkeresésére elmondta: ő sem tudja pontosan, hogy jelenleg hol tartózkodik a házaspár.

“Erős túlzás lenne azt állítani, hogy Laciék elköltöztek Magyarországról, de az tény, hogy jelenleg nincsenek itthon. Laci felpakolta a családot, miután közösen úgy döntöttek, hogy kihasználják a rájuk szakadt szabadságot, és elindulnak, amerre a lábuk viszi őket. Nem tudom, most merre járnak, és azt sem, hogy mikor térnek haza, de benne van a pakliban, hogy akár hónapokig nem lépnek magyar földre” – mesélte Héder Barna.

Ennek ellenére egy másik közel álló ismerős szerint valódi kitelepedési szándék vezérli Palikékat.

“Ahogy én tudom, bőven benne van a pakliban, hogy a család csupán ügyeik végleges lezárása végett szándékozik hazatérni, ha megtalálták azt az országot és tájat, amelybe végérvényesen beleszeretnek az elkövetkező hónapok során. Anyagi gondjaik nincsenek, és vélhetően nem is lesznek, így gyakorlatilag bárhol élhetnének, ha úgy hozza a sors. Ugyanakkor lássuk be: igen életszerűtlen helyzetnek tűnik, hogy egy házaspár hóna alá csapja a másfél-, illetve négyéves fiait, és kalandozásra indulnak a világ körül” – mondta el a napilapnak a házaspár egyik közeli barátja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik