Szórakozás

Terry Black nem ismer tréfát, perre megy

Kiverte nála a biztosítékot Bagi Iván és Nacsa Olivér paródiája.

A két héttel ezelőtti Frizbi Hajdú Péterrel című műsor vendége a Bagi–Nacsa páros volt, akik ezúttal a politikusi babérokra törő Terry Blacket figurázták ki. Bár még maga a műsorvezető, Hajdú Péter is sírt a nevetéstől, Terry már koránt sem nevetett ennyire jót, sőt elhatározta, bíróságra viszi az ügyet – írja a Blikk. A két paródia-mester értetlenül áll a történtek előtt.

„Nekünk az a dolgunk, hogy görbe tükröt tartsunk. Ha Terry nem hangoztatná minden héten, hogy éppen férfi lesz vagy nő, értenénk az érzékenységét. Amerikában ma már egy humoristának mindent ki lehet mondani, épp itt lenne az ideje, hogy Magyarországon is véget vessünk a baromi nagy érzékenységnek” – mondta a lapnak Nacsa Olivér, aki Bagi Ivánnal együtt nem riad vissza a bíróságtól.

„Ők paródiának és humornak szánták, de inkább szánalmas és gusztustalan volt. Engem úgy állítottak be, mint egy mocskos szájú, trágárul beszélő valakit, pedig sok mindent lehet rám mondani, de ezt biztosan nem. Az utolsó számba adott mondat szerint Fábry nemi szervére vágyom. Lehet, hogy a humorista páros ezzel így van, de nekem más az ízlésem e téren. Fábryval szemben egyébként már nyertem hasonló pert, vaskos nem vagyoni kártérítést ítéltek meg, és nyilvános bocsánatkérésre kötelezték, amit meg is tett” – mondta Terry Black.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik