Szórakozás

Százmilliós luxusvillát vett Sebestyén Balázs

A földhivatali iratok szerint a műsorvezető tulajdonjog bejegyzése iránti kérelmet nyújtott be arra a házra, amely néhány évvel ezelőtt az Év Háza lett.

Igazi álomotthont talált magának és családjának Sebestyén Balázs – írja a STOP. A fővároshoz közeli, 900 négyzetméteres telken álló 300 négyzetméter alapterületű családi fészek pár éve épült, és még abban az évben elnyerte a Magyar Építőművészek Szövetségének díját. A különleges anyagokkal és építészeti megoldásokkal megálmodott ház legalsó szintjén pihenő szaunát is kialakítottak. A ház további különlegessége a terasz, amely olyan faburkolatot kapott, ami az egyik legellenállóbb a piacon.

Az RTL Klub sztárjának új háza a Napi Ásznak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint közel százmillió forintot ér, ami mint befektetés sem utolsó, hiszen a válság után jelentős értéknövekedést is produkálhat.

Sebestyén Balázs a Blikknek elárulta, mint sok más magyar, ő is hitelre vette házukat.

“Mindig is egy kertes ház volt az álmom. Évekig böngésztem az internetet, Beni (kisfia – szerk.) születése napján pedig bele is botlottam a hirdetésébe. Ezt egy jelnek vettem, hogy megvan a nagybetűs ház. Noha eszméletlen drága volt, nem sokáig gondolkodtunk rajta a feleségemmel. Rengeteget dolgoztam már az életemben, egészen idáig gyűjtögettem. Biztos munkahelyünk van, ezért úgy döntöttünk, hogy a félretett pénz mellé felveszünk még hitelt” – nyilatkozta az újdonsult villatulajdonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik