Pályán kívül

Szorul a hurok Cristiano Ronaldo körül

Amerikában nem szórakoznak, nem bánnak másképp a legnagyobb sztárokkal sem, ha a rendőrség, bíróság úgy érzi forró nyomon van. Mondjuk a Cristiano Ronaldo nemi erőszak ügyének nyoma már közel sem forró, hiszen a a Las Vegas-i ügyészség tavaly októberben indított újra egy 2009-es nyomozást, amit akkor viszonylag gyorsan lezártak, lévén a felek 375 ezer dolláros hallgatás bére díjban állapodtak meg.

Ronaldo-ügy: ledől a legnagyobb bálvány?
Elképesztő részletek derülnek ki a portugál klasszis állítólagos 2009-es nemierőszak-ügyéből. Ha igazak a vádak, nagy bajban van CR7.

Azóta azonban újabb a sértett ügyvédet cserélt, a Spiegelt ellátják zaftos információkkal, újabb részletek látnak napvilágot a Kathryn Mayorga elleni állítólagos nemi erőszak ügyben.

Az espn.com úgy tudja, ezúttal a Los Angeles-i rendőrség kötelezte DNS-minta adására a Juventus portugál labdarúgóját. Az olasz rendőrségnél landolt az amerikai kollégák DNS-mintaadásra vonatkozó kérése, határozata, így nekik kell gondoskodni annak végrehajtásáról.

Az LVMPD ebben az esetben is pont azt az eljárási protokollt folytatja le, mint bármely más szexuális erőszak vád esetében, amikor a DNS bizonyíték begyűjtése a cél

– írta a Los Angeles-i rendőrség nyilatkozatában, de további információval nem szolgáltak az ügyben.

Az ügy újbóli kirobbanása után Ronaldo által felfogadott sztárügyvéd, Peter S. Christiansen is nyilatkozatot adott ki a labdarúgónevében:

Ronaldo mindig fenntartotta – ahogyan ma is -, hogy a 2009-ben, Las Vegasban történtek kölcsönös megegyezésen alapultak, így nem meglepő, hogy a DNS-e jelen van, és hogy a rendőrség ezt a vizsgálat részeként kezeli

– nyilatkozta az ügyvéd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik