Élet-Stílus

Egy sztriptíztáncos elárulta, hogy melyik mozdulat az, amiért a legtöbbet fizetik neki

Ruby sok évet lehúzott az vetkőzős iparban, ahol rendkívül sikeresnek számított, sok pénzt keresett. A még mindig fiatal nő egy ideje már nem vetkőzik, a visszavonulása óta szokatlanul őszintén beszélt a sztripperkedésől. Ruby olyan tabunak számító témákat is érintett, mint például az anyagiak, azt ugyanis nagyon kevesen tudják, hogy pontosan mennyit keres egy-egy táncos.

A 4 éves táncosmúlttal rendelkező Ruby azt mondta, hogy ők elsősorban olyanok, mint a terapeuták, vagyis meghallgatják a férfiakat, beszélgetnek velük, tanácsokat adnak és közben nagyon kevés ruhában táncolnak előttük.

A rendszerről elmondta: a lányok a legtöbbször nincsenek felvéve a klubok által, sőt, még csak nem is foglalkoztatják őket. A legtöbb táncos csak a helyet bérli és fizetnie kell a klubnak azért, hogy biztosítják az infrastruktúrát. Ennek ellenére Ruby nem panaszkodik, mindössze pár év alatt elképesztő mennyiségű készpénzre tett szert.

Éjszakánként majdnem 380 dollár (nagyjából 100 ezer forint)

Ennyi pénzt keresett egy munkanap alatt Ruby, aki elmondta azt is, hogy ő sokkal jobban teljesített, mint a többi lány.

Nemcsak azért, mert jobban táncoltam, hanem mert sokkal formásabb voltam, mint a többiek, sokan túl vékonyak voltak, nekik nem is jutott annyi fizetés.

Ruby a legjobb pénzt természetesen azokért a mozdulatokért kapta, amikor szétnyitotta a kliense lábait és úgy folytatta a táncot.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik