Pályán kívül

Esküvőjére készült a pályán összeeső csornai focista

Tragikus véget ért a megye I-es Csorna-Lébény mérkőzés, miután a hazaiak 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás összeesett a pályán, ahol noha még újra tudták éleszteni, nem sokkal később a mentőautóban meghalt.

Meccs közben hunyt el a 28 éves magyar focista
A Csorna-Lébény meccsen történt a tragédia.

Sipőcz hat éven keresztül játszott a Répcementi SE-ben, ahonnan azért távozott, hogy mennyasszonyával Csornán kezdjenek közös életet. A klub elnöke a Facebookon igazi csapattagnak, barátnak és közösségi embernek jellemezte, akinek szerénysége, állandó mosolygása csupa jókedvet sugározott.

Az elhunyt futballista mennyasszonya az RTL Klubnak beszélt először a történtekről: elmondta, amikor Csornára költöztek, Sipőcz mindenképpen szeretett volna a helyi csapatban futballozni – éppen a Lébény elleni meccset várta legjobban, nagyon készült az összecsapásra.

Hangsúlyozta, Sipőcz életerős volt, soha nem panaszkodott, és a meccs előtt sem látott rajta semmi különöset. Az első félidőt éppen azon a térfélen játszott, ahol ő ült, sokat futott, szemre jó erőben volt. Később az edzője is elmondta neki, hogy semmi előjele nem volt a tragédiának.

Az RTL Klub riportja ezen a linken elérhető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik