Pályán kívül

Szexuális erőszakot követtek el a magyar bajnok futónő ellen

Egészen döbbenetes dolgok zajlanak Makai Viktória ultrafutó körül. Szeptemberben arról szóltak a hírek, hogy a kétgyermekes sportolónő szervezetében drogot találtak. A futónő azt állította, akarata és tudta nélkül került a szervezetébe a doppingvizsgálaton kimutatott vegyi anyag.

Alig egy hónap telt el azóta, mígnem kedden, a blikk.hu vette észre azt a posztot, amelyben a többszörös magyar bajnoknő arról ír; a hétfő esti futóedzése közben, nem messze a saját otthonától valaki meg akarta erőszakolni.

Makait, akit szexuális cselekményre kényszerítettek, jelenleg kórházban ápolják. A tettest elfogta a rendőrség. A futónő férje szerencsére elindult abba az irányba, ahonnan várta a feleségét, így mielőtt a támadó bevégezte volna a cselekményét, odaért, és megakadályozta a legrosszabbat.

A futónő a facebook posztban elég érzékletesen számolt be a támadásról.

Azt írta, mivel kiabálni és menekülni próbált, ezért megverte támadója. A körülményekhez képest jól van, bár az arca elég „halloween-kompatibilis”, a szeme körüli hematómán ma lát ki először.

Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet. Az első születésnapom szerint 38 éves vagyok, egy autóbalaesetől számított második születés nap szerint márciusban leszek 30, a harmadik születésnapom tekintetében 2 napos.

– fogalmazott a többszörös magyar bajnok futónő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik