Pályán kívül

Lemaradhatnak a magyar tévénézők Ronaldo első Juve-meccséről

Hamarosan elkezdődnek az európai topbajnokságok és mivel a nyáron Cristiano Ronaldo a Real Madridból a Juventusba szerződött, megnőtt az érdeklődés a Serie A meccsei iránt. A bajnoki címvédő Juve a Chievo ellen kezd a bajnokságban, ez lehetne a portugál aranylabdás első tétmeccse a torinói csapatban, ám elképzelhető, hogy a magyar tévénézők lemaradnak a találkozóról.

A Rangadó azt írja, hogy bár a Spíler TV reklámozta, hogy náluk van a Serie A közvetítési joga, egy ideje már nem szerepel az olasz bajnokság a beharangozókban. A lap úgy értesült, hogy kétféle forgatókönyv létezik:

  • az egyik szerint a Spíler túl korán jelentette be, hogy megszerezte a közvetítési jogokat, Ronaldo érkezése felverte az árakat, az olasz jogtulajdonos pedig több pénzt kér,
  • illetve az is benne van a pakliban a Rangadó szerint, hogy a Spíler eladta volna a közvetítési jogokat a Diginek, cserébe, hogy a csatorna bekerüljön a kínálatba, de ebbe is bekavarhat, hogy Ronaldo érkezése miatt már ismét csábító a Serie A, a TV2-csoport így már nem is feltétlen passzolná le az olasz bajnokságot.

A Rangadó érdeklődésére többen is azt mondták, nem biztos, hogy a rajtig tartó három hét elég lesz az egyezségre. Ha pedig így lesz, akkor a magyar tévénézők lemaradnak Ronaldo első Juventus-meccséről. A lap szerint ráadásul nem csak az első forduló van veszélyben.

Nyitókép: Cao ji / Imaginechina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik