Pályán kívül

Shane Tusup tojik a bírósági ítéletre

Hosszú Katinka férjét – hiszen az, mert még nem vált el tőle –március 8-án a Fővárosi Törvényszék 135 ezer forint perköltség megfizetésére és levélben történő bocsánatkérésre kötelezte.

Miről szólt a per?

A skót Darren Ward és Shane Tusup tavaly áprilisban, az országos bajnokságon balhézott össze csúnyán. Az amerikai indulatosan kérte számon, hogy a skót miért nem indította a klub csapatát férfiváltóban. Állítólag meg is fenyegette a trénert, mondván; ha még egyszer ilyet csinál, megöli, de ezt a bíróság nem látta bizonyítottnak, csak azt, hogy Tusup lekicsinylően ellökte vitapartnerét, amivel megsértette a becsülethez való jogát.

Azonban a május 9-i határidőig az ítéletben szereplő egyik büntetésének sem tett eleget – magyarul Shane Tusup tojt a bíróságra.

Minderről maga a szenvedő fél, a felperes Darren WardHosszú Katinka klubja, az Iron Aquatics korábbi skót alkalmazottja – számolt be a blikk.hu oldalon.

Úgy látszik Shane Tusup törvények felett állónak képzeli magát.

Kiábrándító, hogy ennyire kevés tiszteletet mutat a magyar jogrendszer iránt. A bíróság az én javamra döntött, Tusupnak meg kellett volna térítenie az ügy miatti perköltségemet, s arra is kötelezték, hogy írásban kérjen tőlem bocsánatot. Ezt nem tette meg. A törvényes képviselőm írásban kereste az ügyvédjét, de még nem kaptunk választ

– magyarázta Ward, aki jelenleg Új-Zélandon edzősködik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik