Pályán kívül

Körözik a tanárral és feleségével szexelő diákot

magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)
magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)

Az egyik fővárosi gimnázium igazgató-helyettesét, aki a Magyar Futballakadémián is óraadó tanárként dolgozott szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy a 41 éves pedagógus  felesége vallomása szerint

  • kétszer is előfordult, hogy hármasban szexeltek férje tanítványával.
  • Mivel a párnak nem lehetett gyermeke, így kerestek megoldást.
  • A szóban forgó fiú ekkor már betöltötte a felnőttkort és arról nem tud, hogy kiskorúként is volt-e vele a férje.

A tanár több futballakadémistát is megkörnyékezett

Kiderült, az egyik fiúval szerződést kötött a vádlott, hogy heti egyszer találkoznak és cserébe fotókat készít róla, amelyeket egy melegekkel foglalkozó külföldi cégnek küldött tovább. Az érintett fiú azt vallotta, a tanár megfenyegette, ha szakít vele, a képeket megmutatja a barátainak és hozzátartozóinak. A szerződést megtalálták a tanár gimnáziumi számítógépén.

Az új hír most az, hogy:

  • a szóban forgó korábbi akadémista fiú és a nő között érzelmi viszony alakult ki, ami a vádlottat egyáltalán nem zavarta, úgy gondolta, majd hármasban nevelik fel a gyermeket.
  • A borsonline.hu információja szerint a fiút tanúként hallgatná meg a bíróság, ám egy ideje nem tud senki vele kapcsolatot létesíteni. Még a tanár által zaklatott, őket aktusra kényszerítő, majd feljelentést tevő többi Honvéd-focista is kereste, ahogy a bulvárlap is, de hiába.

A rendőrség azért kőrözi a fiatalembert, mert koronatanúként számolnak vele, a vallomása erősen befolyásolná az ügy végkimenetelét. A tanár 12 évet is kaphat.

A Budapest Honvéd közleménye:

Kötelességünknek megfelelően feljelentést tettünk a rendőrségen. Természetesen továbbra is mindent megteszünk tanulóink védelmében és figyelemmel kísérjük az eset kimenetelét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik