Pályán kívül

Orális szexért cserébe pénzt ajánlott a tanár diákjának

magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)
magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)

2017. novemberében vádolták meg pedofíliával a Budapest Honvéd klub utánpótlását biztosító Magyar Futball Akadémia egyik kihelyezett óraadó tanárát. Egy tanulója jelentette fel még tavaly januárban, azért indult a per, amelyhez később három további fiú is csatlakozott, mint panasztevő.

  • A vád: többrendbeli szexuális kényszerítés bűntette, kiskorú veszélyeztetése miatt.
  • A maximális kiszabható büntetés tizenkét év börtön.

Az ügy keddi, immár harmadik tárgyalási napjáról a blikk.hu közölt elég megdöbbentő részleteket.

A megvádolt tanár június óta szabadlábon védekezik. A vád szerint két labdarúgó fiúval kezdett ki, akiket a gimnáziumból ismert. Csetelni kezdett velük, majd a vádlott egy idő után szexuális tartalmú üzeneteket kezdett küldeni és fotókat is kért a fiatalkorúak nemi szervéről. Az egyiket Mr. 23-nak nevezte pénisze méretére utalva.

A gimnáziumban igazgató-helyettesként is dolgozó férfi az egyik a fiúval, aki az előtte álló érettségi miatt félt tőle, többször találkozott, fagyizni, moziba, vásárolni járt vele. A labdarúgó a bíróság előtt tett vallomásában azt állította,  a tanár „szerelmének” nevezte és „100 eurót ajánlott neki, hogy lesz…hassa”.

A gimnázium egyik tanárnője, akitől segítséget kért az egyik fiú azt vallotta tanúként, hogy

Az egyik fiú elmesélte, hogy a tanár parfümöket fújt a nyakára, s azt lihegte a fülébe, hogy megerőszakolja, valamint a lábát is simogatta.

A tanárnő magánnyomozásba kezdett, és rávette a fiatal korú focistát, hogy édesapjával tegyen feljelentést. A feljelentést követően több áldozat is jelentkezett, állításuk szerint velük szexuális aktus is történt.

A tanár természetesen tagadja az ellene felhozott vádakat.

A Budapest Honvéd közleménye:

Kötelességünknek megfelelően feljelentést tettünk a rendőrségen. Természetesen továbbra is mindent megteszünk tanulóink védelmében és figyelemmel kísérjük az eset kimenetelét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik