Pályán kívül

Megtámadták Nagy Ádám csapattársát az edzés után

Az olasz Sportmediaset azt írja, hogy elég kellemetlen élményben volt része Blerim Dzemailinek, a Nagy Ádámot is foglalkoztató Bologna labdarúgójának. A svájci középpályás részt vett a reggeli edzésen, majd a csapattal közös ebéden, ezután pedig autóval távozott volna a Bologna edzőközpontjából.

A kijáratnál három szurkoló intette le, hogy autogramot szeretnének kérni tőle, Dzemaili pedig eleget is akart tenni ennek, azonban az egyikük agresszív lett és meg akarta ütni. Amikor ezt kivédte a játékos, akkor újabb ütés lendült.

A Bologna kihívta a rendőröket, de mire a helyszínre értek, addigra a három férfi már elfutott.

Szemtanúk azt mondják, egyáltalán nem voltak ismerősek a támadók, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is Bologna-drukkerekről van szó. Az olasz sajtó azt találgatja, hogy csak a játékos aláírása kellett nekik pár relikviára, amit aztán jó pénzért eladhattak volna, de elfajult a helyzet.

A Bologna a 11. helyen áll a bajnokságban, legutóbb az AS Romával játszottak döntetlent. Vasárnap a kiesőjelölt Crotone otthonában lépnek majd pályára. Dzemaili ebben a szezonban kilenc bajnokin játszott, de csak a télen tért vissza az MLS-ből, a Montreal Impactben szerepelt kölcsönben.

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik