Pályán kívül

74 évet kellett várnom erre a rémisztő élményre

Korábban azt lehetett hallani, mi is megírtuk, hogy életmentő műtétet kellett végrehajtani Szűcs Lajoson, a korábbi olimpiai bajnok futballistán.

Szűcs most a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, ennyire azért nem volt drámai a helyzet.

Ha elhanyagoltam volna a problémát, ki tudja, mikor és mennyivel fordulhatott volna rosszabbra az állapotom. De ez már a múlt. Túl vagyok rajta. Az orvosok szerint tökéletesen sikerült az operáció, nagyjából egy hétig feküdtem az Uzsoki Utcai Kórházban, és némi túlzással mondhatom, egészségesem távoztam”

– mondta a 74 éves Szűcs, akinek a vastagbelét műtötték.

Az egykoron Dorogon, a Ferencvárosban, a Honvédban, a Vasas Izzóban és Hévízen is megfordult védő hozzátette, életében nem volt kórházban, a sérülések és a műtétek is elkerülték eddig. “Ezek után képzelheti, milyen érzés volt szembesülni a diagnózissal, otthon bepakolni a sporttáskába, kórházba indulni, tudván, hogy hamarosan kés alá fekszem. Hetvennégy évet kellett várnom erre a rémisztő élményre”.

Az 50 évvel ezelőtt a világválogatottba is meghívott klasszis most már napról napra jobban érzi magát, egyre hosszabb sétákat tesz a párjával, Pécsi Ildikó színésznővel,

és néhány hét múlva szeretne kilátogatni az FTC-stadionba, hogy szurkoljon a bajnoki címért harcoló csapatnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik