Szórakozás

Pécsi Ildikó megelégelte a mocskolódást, tiszta vizet öntött a pohárba

Blonszki Renáta
Blonszki Renáta

újságíró. 2015. 07. 21. 07:36

A színésznő és férje szerint jó hírüket rontják a fiuk válásával kapcsolatban megjelenő, valóságalapot nélkülöző, mocskolódó hírek.

Szűcs Csaba és Pártos Csilla hangos válása nem csak a feleket viselik meg, az ügyben még inkább érintett Pécsi Ildikó és férje, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajos. A házaspár most úgy döntött, hogy a továbbiakban nem nyilatkoznak.

“A család mostantól nem nyilatkozik ezekben az ügyekben, megvárja a folyamatban lévő perekben a bírósági döntéseket, közben pedig folyamatosan vizsgáljuk azokat a lehetőségeket, hogy milyen módokon lehet kezelni és tisztázni két példaértékű ember több mint öt évtizedes becsületes munkájának és több millió embernek boldogságot és örömet nyújtó teljesítményének folyamatos, eltervezett bemocskolását” – állt a Borsnak küldött hivatalos ügyvédi közleményben, amiben aztán az eddig megjelent félreértéseket is tisztázták.

Szűcs Csaba 2013. szeptember végén költözött el az ingatlanból azzal az ajánlattal, hogy gyermeke és Pártos Csilla 4 évig, a gyermek érettségi évének végéig lakják az ingatlant, a rezsi megfizetése mellett. A rezsi fizetését Pártos Csilla 2014. feb. 1.-től vállalta, de jelen napig több százezer forintnyi olyan hátralékot halmozott fel, amit a szolgáltatók Szűcs Csabától követelnek. Az ingatlanhoz tartozó havi közös költséget Pécsi Ildikó tulajdonosként kénytelen fizetni a mai napig Pártos Csilla helyett.

A gyermeket senki nem akarta, akarja kirakni a házból, a nagyszülők hiszik és remélik, hogy rendeződik viszonyuk unokájukkal.

Pártos Csillának nem kell „egy 17 éves gyereket teljesen egyedül eltartania”, Szűcs Csaba első pillanattól napi kapcsolatban van a Fiával, mindenben támogatja Őt, a lehetőségeihez mérten anyagilag is.”

A terjedelmes közleményben arra is kitértek, hogy Pártos Csilla jógastúdiójának és tanulmányainak minden költségét, kivétel nélkül férje és a szülők finanszírozták, de a váláskor lemondtak minden anyagi követelésükről ezzel kapcsolatban.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

LAS VEGAS, NEVADA - OCTOBER 10:  LeBron James #23 and Lance Stephenson #6 of the Los Angeles Lakers celebrate after James made a shot against the Golden State Warriors and was fouled during their preseason game at T-Mobile Arena on October 10, 2018 in Las Vegas, Nevada. The Lakers defeated the Warriors 123-113. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement.  (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.