Szórakozás

Pécsi Ildikó megelégelte a mocskolódást, tiszta vizet öntött a pohárba

A színésznő és férje szerint jó hírüket rontják a fiuk válásával kapcsolatban megjelenő, valóságalapot nélkülöző, mocskolódó hírek.

Szűcs Csaba és Pártos Csilla hangos válása nem csak a feleket viselik meg, az ügyben még inkább érintett Pécsi Ildikó és férje, az olimpiai bajnok labdarúgó Szűcs Lajos. A házaspár most úgy döntött, hogy a továbbiakban nem nyilatkoznak.

“A család mostantól nem nyilatkozik ezekben az ügyekben, megvárja a folyamatban lévő perekben a bírósági döntéseket, közben pedig folyamatosan vizsgáljuk azokat a lehetőségeket, hogy milyen módokon lehet kezelni és tisztázni két példaértékű ember több mint öt évtizedes becsületes munkájának és több millió embernek boldogságot és örömet nyújtó teljesítményének folyamatos, eltervezett bemocskolását” – állt a Borsnak küldött hivatalos ügyvédi közleményben, amiben aztán az eddig megjelent félreértéseket is tisztázták.

Szűcs Csaba 2013. szeptember végén költözött el az ingatlanból azzal az ajánlattal, hogy gyermeke és Pártos Csilla 4 évig, a gyermek érettségi évének végéig lakják az ingatlant, a rezsi megfizetése mellett. A rezsi fizetését Pártos Csilla 2014. feb. 1.-től vállalta, de jelen napig több százezer forintnyi olyan hátralékot halmozott fel, amit a szolgáltatók Szűcs Csabától követelnek. Az ingatlanhoz tartozó havi közös költséget Pécsi Ildikó tulajdonosként kénytelen fizetni a mai napig Pártos Csilla helyett.

A gyermeket senki nem akarta, akarja kirakni a házból, a nagyszülők hiszik és remélik, hogy rendeződik viszonyuk unokájukkal.

Pártos Csillának nem kell „egy 17 éves gyereket teljesen egyedül eltartania”, Szűcs Csaba első pillanattól napi kapcsolatban van a Fiával, mindenben támogatja Őt, a lehetőségeihez mérten anyagilag is.”

A terjedelmes közleményben arra is kitértek, hogy Pártos Csilla jógastúdiójának és tanulmányainak minden költségét, kivétel nélkül férje és a szülők finanszírozták, de a váláskor lemondtak minden anyagi követelésükről ezzel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik