Pályán kívül

Mike Tyson marihuánát termel

A korábbi nehézsúlyú profi világbajnok 40 hektáros területet vásárolt, ahol füvet termel és ennek mindenki örül.

2018. január 1-től legális a marihuánakereskedelem Kaliforniában és tessék, máris itt az újabb hír, Mike Tyson és társai azonnal beszállnak a bizniszbe, mégpedig a termelés oldalán. A blast.com arról ír, hogy az 51 éves korábbi profi világbajnok ökölvívó 60 mérföldnyire délnyugatra a Death Valley Nemzeti Parktól hatalmas, 40 hektáros földterületet vásárolt üzletfeleivel.

Tyson azonban nem szarvasmarhát vagy juhokat nevel majd a száraz, kórós, már-már sivatagos területen, hanem – ahogy a lap fogalmaz – a fűre koncentrál.

A cikk szerint a bunyós már régóta hisz a marihuána gyógyító hatásában, ezért most, hogy legális lett, farmján is első sorban az orvosi kutatásokra és az orvosi kezelésekre helyezi a hangsúlyt.

A ranch az Edwards Air Force bázisa közelében található. Tysonék kiemelt célja további jó pontként az, hogy az ültetvényen, illetve a tervezett különböző kiszolgáló, kutató helyiségekben főleg veteránok dolgozzanak majd.

A cég nevét, „Iron Mike Genetics”, már le is védették és a hely polgármestere szerint ez az üzleti vállalkozás, az egész város “újjászületését” biztosítja majd.

(Kiemelt képen Mike Tyson szemléli a megvásárolt területet. Forrás: youtube.com/theblast)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik