Pályán kívül

Bejárta a világhálót a korláton lecsúszó magyar focista

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Busai Barna egészen egyedi módját választotta a pályára vonulásnak az Eger-Felsőtárkány megyei mérkőzésen. Azt sejteni lehetett, hogy Magyarországot bejárja a zseniális lecsúszás a korláton, de azóta bejárta a nagyvilágot a 33 éves középpályás pályára lépése.

Az ESPN labdarúgással foglalkozó Twitter-oldalán például csak azzal a szöveggel tette ki: amikor már unod, hogy ki kell sétálni a csapatodban.

A The Poke magazin frappánsan annyit írt hozzá, “minek mennél a lépcsőn a pályához, ha csak simán oda is csúszhatsz?“. Valamivel bővebben foglalkozik a témával a Talksports, ahol már szóba kerül Busai neve, a csapatok, valamint a tény, hogy az Eger többi játékosa a világ legtermészetesebb dolgának tekinti a lecsúszó játékost.

Az amerikai Soccernews egyenesen a világ legmenőbb belépőjének nevezte a mozdulatot. A the18.com szerint Busai a bevonulás bajnokává vált, sőt létrehozta a pályára vonulás avantgárd verzióját. Lenyűgöző belépőként aposztrofálta a spanyol Antena2 is, az olasz tgcom24 viszont már jelzőket sem talált, csak annyit ír: nézd meg a magyar Busai Barnát, akin a világ nevet. Svájcban egy külön blogbejegyzést is ért a mozdulat a derbund.ch anyaoldalán.

Egy szó mint száz: emeljük kalapunk Busai Barna előtt (továbbra is).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik