Sport

Nézni is hajmeresztő, ahogyan Mayweather elszállítja a pénzét

floyd mayweather jr. (floyd mayweather jr., )
floyd mayweather jr. (floyd mayweather jr., )

Floyd Mayweather Jr. nem veti meg a pénzt, ezt tudja róla mindenki. Miután TKO-zta Conor McGregort a vasárnapi csúcsmeccsen, újabb elképesztő összeget akaszthatott le az 50-0-ás, a profi boksz történetében egyedülálló mérleget produkáló ökölvívó.

Pusztán azzal, hogy kiállt a bokszmeccsre 100 millió dollár (25,7 milliárd forint) járt Mayweather Jr.-nak, de az igazán durva pénzt a szponzoroktól kapja az amerikai: további 250 millió dollár járt a győzelemért, tehát összesen cirka 90 milliárd forint körül kereshetett egy meccs alatt.

Ugyan az alábbi videó három hónapos, de az látszik Mayweather hű a “Money” becenévhez. Olyan természetesen pakolja a dollárkötegeket, mintha heti bevásárlást intézné el. Nézni is sokkoló, ahogyan a hihetetlen csomagok az autóba kerülnek, ahogy az is látszik, nem speciális pénzszállító, hanem hétköznapi járgány csomagtartójába pakol, ergo nem tart attól, hogy bárki is ki akarná fosztani. Ne legyen kétségünk afelől, hogy a vasárnapi meccs után valamikor hasonló jelenet játszódik majd le.

Nem lopja a napot a bokszoló akkor sem, ha a pénz elköltéséről van szó, az Instagram-oldalán megjelenő esemény szerint kilenc szerencsés embernek vásárolt cipőket és elnézve a számlát nem volt limit.

Fotó: Floyd Mayweather Jr. Instagram

Ajánlott videó

Olvasói sztorik