Pályán kívül

Zácsik elhagyta a Ferencvárost

Zacsik-Szandra(210x140).png (zácsik szandra, )
Zacsik-Szandra(210x140).png (zácsik szandra, )
Budaörsön folytatja pályafutását a kézilabdázó Zácsik Szandra. A Győr norvég kapusa, Kari Aalvik Grimsbö hamarosan visszatérhet.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a bajnoki ezüstérmes és kupagyőztes Ferencvárossal Zácsik Szandra, a leigazolását kedden jelentette be a budaörsi klub.

“Új élet kezdődik számomra” – írta új együttese honlapjának a 27 éves válogatott balátlövő . Örül, hogy egy új közegben próbálhatja ki magát, a fiatal társainak pedig szeretné átadni a tapasztalatát.

Zácsik a szezonra vonatkozó tervekkel kapcsolatban kifejtette: aligha kell majd izgulniuk a kiesés miatt, sokkal inkább a középmezőnyt célozzák meg az NB I-ben.

A Budaörs az elmúlt idényt a 12., még épp bennmaradást jelentő helyen zárta.

Gyógyulóban Grimsbö térde

A norvég kapus, Kari Aalvik Grimsbö a térdoperációját követően egy hónap múlva csatlakozhat ismét a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatához.

“A szezon végén Győrben megkezdte, majd hazai környezetben folytatta a rehabilitációt. Jelenleg – míg társai Spanyolországban készülnek az új szezonra – a norvég olimpiai csapat rehabilitációs és fizioterapeuta-csapatával dolgozik. A szakemberek heti rendszerességgel teszteknek vetik alá, az eredményekről folyamatosan tájékoztatnak minket” – nyilatkozta kedden a Bajnokok Ligája-címvédő klub honlapján Bartha Csaba elnök.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik