Pályán kívül

Rendőrrel fenyegették a megerőszakolt nő nevelőapját Kiss Lászlóék

A nyilvános bírói iratokból kiderül, a férfiak semmi keresnivalója nem volt a sértett családjánál.

Újabb információk láttak napvilágot a Kiss-üggyel kapcsolatban. A Blikk birtokába jutott információk szerint a Lantos családdal évtizedek óta jó viszonyt ápoló békéscsabai rendőr, K. Mihály a fővárosban többször is felkereste a megerőszakolt Takáts Zsuzsanna nevelőapját. A férfi mindig ügyelt arra, hogy ne derüljön fény a találkozóra, rendre a házmesterrel kérette le H. Istvánt, és egy közeli parkban beszélgettek.

Nyilván azzal van összefüggésben, hogy valamilyen módon közben akart járni Lantos érdekében Takátséknál, mert ellenkező esetben hivatalból üldözendő bűncselekmény eseté­ben nyilván semmi keresnivalója nem volt és nem is lehetett K. Mihálynak a sértett családjánál

– áll a nyilvános bírósági iratokban.

Takáts az RTL Klub Fókusz Plusz című műsorának nyilatkozva elmondta, apjának pénzt kínáltak fel, hogy vonja vissza a pert, és amikor elutasította, jól megverték.

Az ügy április elején robbant ki, a fullank.com és a privatkopo.hu hozta nyilvánosságra, hogy Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya két társával 1961-ben megerőszakolt egy lányt. Akkor három év börtönre ítélték Kisst, a büntetésből húsz hónapot ült le.

A botrány következményeként Kissnek a szövetségi kapitányi posztról is távoznia kellett, ahogy Százhalombattán sem maradhatott alpolgármester.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik