Pályán kívül

Ronaldo-mezben pózolt a dögös modell és jól áll neki

Januárban a Vea magazin arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo a kolumbiai Nataly Rincon modellel töltötte a karácsonyt, a párról pedig közös fotót is lehozott a lap.

A hölgy később egy televíziós interjúban elmondta, romantikus vacsorája volt a Real Madrid klasszisával egy Miamiban található elit étteremben.

Hozzáfűzte, a portugál focista jó táncos és Ronaldo arra kérte őt, találkozzanak sűrűbben.

Hogy biztosság tegye, neve teljesen összefűződjön háromszoros aranylabdás támadóéval, Nataly Rincon nemrégiben olyan fotózáson vett részt, melyen Ronaldo-mezben mutatta meg bájait.

A focista és Irina Sejk párkapcsolatának tavaly januárban lett vége, a portugál zseni azonban nem tétlenkedett és – ha csak ideiglenesen is – egy olasz bombázó mellett találta meg a boldogságot. Egy éve talált egy telefont, felkereste a tulajdonosát és meghívta őt vacsorázni. majd az Instagramon vetett szemet egy szexi színésznőre.

Nemrég egy bombázó modellnél próbálkozott be, aki azonban hamar lekoptatta őt magáról. Legújabban egy dán bombázóval, majd ügynöke lányával, francia-portugál és egy török modellel hozták hírbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik