Pályán kívül

Bűbájos modellbe szerelmes Cristiano Ronaldo

Új hét, újabb nővel hozták szóba a Real Madrid portugál klasszisát.

Az elmúlt időszakban egyre több pletyka kering arról a nemzetközi sajtóban, hogy a háromszoros aranylabdás csatár miért jár rendszeresen Marokkóba.

A legvalószínűbbnek eddig azt tartották, hogy barátját,  Badr Hari kick-box világbajnokot látogatja meg Afrikában Ronaldo, de olyan híresztelés is lábra kapott, miszerint meleg a madridiak vezére.

A portugál Nova Gente viszont új sztorival állt elő vasárnapi számában, értesüléseik szerint ugyanis Melanie Martins francia-portugál modellel találkozgat az észak-afrikai országban a labdazsonglőr.

A csinos hölgy korábban a Miss Universe döntőjében is szerepelt, és a fotói alapján nem lennénk meglepve, ha beigazolódna a szóbeszéd, miszerint egy párt alkotnak Cristianóval.

Galéria
Fotó: Instagram

A Real Madrid vezéregyénisége és Irina Sejk párkapcsolatának idén januárban lett vége, a portugál zseni azonban nem tétlenkedett és – ha csak ideiglenesen is – egy olasz bombázó mellett találta meg a boldogságot. Fél éve talált egy telefont, felkereste a tulajdonosát és meghívta őt vacsorázni. majd az Instagramon vetett szemet egy szexi színésznőre.

Nemrég egy bombázó modellnél próbálkozott be, aki azonban hamar lekoptatta őt magáról. Legújabban egy dán bombázóval és ügynöke lányával hozták hírbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik