Pályán kívül

Konta Johanna kínos perceket okozott a brit showmannek

Jonathan Ross műsorának legújabb adása szombaton kerül adásba, csütörtökön vették fel. A Telegraph cikke szerint a nézők és showman is kínos perceket éltek át, köszönhetően az elsőszámú brit női teniszezőnek, a magyar származású Konta Johannának.

A Telegraph azt írja, hogy mikor Ross arról faggatta Kontát, kivel játszana legszívesebben és kitől tart leginkább, a 24 éves játékos így felelt:

Micsoda unalmas kérdés ez.

Jonathan Ross ezután megkísérelte az Australian Openre terelni a szót, ahol Konta Johanna szenzációsan szerepelt, az elődöntőig jutott, a későbbi győztes Angelique Kerbertől kapott ki a legjobb négy között. A műsorvezető maga is nagy teniszrajongó, így elemezgetni kezdte a meccset, mire Konta közbevágott: „Ez a szakmai véleményed?”

A showman azzal is kihúzta a gyufát, hogy azt tanácsolta Kontának, cserélje le a gripet az ütője markolatán.

Hagyjál lógva

– érkezett a válasz Kontától, aki egy – természetesen – neve elhallgatását kérő szemtanú szerint egy másik vendégnek, a humorista Rob Brydonnak is beszólogatott. A Mirrornak nyilatkozó néző „fagyosnak” nevezte a teniszezőnőt és azt mondta, a nézőtéren mindenki kellemetlenül érezte magát.

A Telegraph megkereste a műsor szóvivőjét is, aki a választ küldte, hogy Konta Johanna fantasztikus vendég volt, nagyszerű interjút adott és a nézők maguk is megbizonyosodhatnak róla, hogy milyen jól működött az összhang közte és Jonathan Ross között. Konta Twitter-bejegyzéséből sem arra következtetne az ember, hogy rosszul mentek a dolgok, megköszönte Rossnak a szereplést és a műsorvezető is hálálkodott egy sort a vendégeinek:

Így látatlanban nehéz eldönteni, mi az igazság, lehet csak nem vették a lapot a nézők. Az mindenesetre biztos, hogy a cikk miatt nagy lesz majd a műsor nézettsége szombaton.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik