Pályán kívül

Totál be voltak állva a karambolozó fradisták

Ferencvaros - Go Ahead Eagles (Array)
Ferencvaros - Go Ahead Eagles (Array)
Újabb részletek derültek ki a januári esettel kapcsolatban.

Mint ismeretes, január 17-re virradóra ittas állapotban balesetezett az OTP Bank Ligát vezető Ferencváros három játékosa. Az biztos, hogy Varga Roland vezette azt az autót, amelyik a betonfalnak csapódott a XII. kerületben. Azt is tudni, hogy Busai Attila is a gépjárműben tartózkodott. Később egy videofelvétel is nyilvánosságra került, de abból sem derül ki, hogy ki lehetett a harmadik játékos.

Szerdán újabb részletek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. A Borsnak egy taxis nyilatkozott, aki a helyszínre érkezett több társával együtt. Ők megerősítették, hogy a futballisták totálisan be voltak állva. A taxis elmondása szerint a harmadik személy elfutott. Az már érdekesebb. hogy a futballistáknak nem volt alkoholszaguk és a rendőrök nem szondáztatták meg őket.

Én később érkeztem, így csak sejtem: az lehetett a baj, hogy az egyik játékos összeveszett a barátnőjével, akit aztán odahívtak a balesethez. Amikor megjött a taxival, az autót az egyikük összevérezte, olyan volt a környék, mint egy mészárszék. Mindketten már-már önkívületi állapotban voltak, valamiért néhány száz eurót akartak a lány kezébe nyomkodni, aztán a táskáját bedobták egy kerítés mögé, amit a rendőrök fél óra keresgélés után találtak meg. A sérüléseiket alig lehetett ellátni, egyikük ki-be ugrált a mentőből, lökdöste a mentőst, a kollégánk is azért hívott minket, nehogy valami meggondolatlanságot kövessenek el vele szemben. Bár gondolkodni nemigen tudtak. Például nem is értettük, a velük lévő harmadik személy miért rohant el a kiérkező rendőrök elől, hiszen nem is ő vezetett. Azt is furcsálltuk, hogy nem volt alkoholszaguk. 26 éve ta­xizom, láttam már sok részeget, de mindegyiken érződött az alkohol. Rajtuk semmi. Ennek ellenére nem láttuk, hogy legalább megszondáztatták volna őket

– mesélte a taxis.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik