Pályán kívül

Dollnak is volt autóbalesete, barátnője kómába esett

Vasárnap hajnalban két ferencvárosi labdarúgó, Varga Roland és Busai Attila kőfalnak ütközött előbbi Audijával. Mint kiderült: ittasan ültek autóba.

Thomas Doll, a Fradi német vezetőedzője kilátásba helyezett egy komoly büntetést számukra, ugyanakkor a védelmébe is vette őket. Mint mondta, fiatalon mindenki hibázhat.

A Blikk csütörtöki cikkében felidézi, hogy a Fradi-edzőnek is volt korábban autóbalesete. A korábban a többi közt a Hamburgban, a Lazióban és a Frankfurtban is focizó Doll 1996 februárjában, 180 kilométer per órás sebességgel csúszott meg a hamburgi autópályán a Porschéjával és felüljáró oszlopának ütközött.

Dollnak agyrázkódása volt és bordatörést szenvedett, görög barátnője, Antonella rosszabbul járt, ő rövid időre kómába esett. A pár kapcsolata megromlott a történtek után, olyannyira, hogy a hölgy szerint a korábbi játékos tönkretette az életét és bár ígért neki 500 ezer márkát (akkoriban 50 millió forint), nem kapta meg.

Thomas Doll utána elmondta: nincs lelkiismeret-furdalása,  150 ezer márka fájdalomdíjat fizetett és korábbi barátnője a biztosítótól is jelentős összeget kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik