Pályán kívül

David Beckham ismét megmondta a tutit

beckham (beckham, )
beckham (beckham, )
A nehézsúly újdonsült világbajnokát, Tyson Fury-t oktatta az angol focilegenda.

A szókimondó Tyson Fury számos sportrajongó ellenszenvét váltotta ki ellentmondásos megjegyzéseivel a Vlagyimir Klicsko elleni címmeccs előtt és után.

A közelmúltban a homoszexualitásról és a nemek közti egyenlőségekről próbált bölcsességeket mondani, de félreérthető kommentárjaival csak újabb ellenségeket szerzett magának. Ráadásul petíciót indítottak a szigetországban, hogy Fury kerüljön ki az év sportembere szavazás jelöltjei közül.

Fotó: Europress fotóügynökség
Fotó: Europress fotóügynökség

David Beckham, a Manchester United korábbi kiváló labdarúgója úgy véli, az ő karrierjének is voltak ambivalens pillanatai, az öklöző pedig megérdemelte a jelölést.

Ő egy világbajnok. A sport világában nagy dolog, ha sikeres tudsz lenni, de ennél is fontosabb, hogy példakép legyél. Pályafutásod csúcsán az számít a leginkább, hogy felnézhetnek-e rád az emberek. Fury jól szerepelt a ringben, reméljük így folytatja és a pályán kívül is magára talál.

Beckham egyszerűen nem tud hibázni. Minden nyilatkozata úgy zseniális, ahogy van. Egy igazi példakép kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik