Pályán kívül

Mesés ötcsillagos szállodában lakhat a válogatott az Eb ideje alatt

Mint ismert, szombaton Párizsban megtörtént a kontinenstorna csoportsorsolása, így a mérkőzések helyszíneinek ismeretében Bernd Storck rögtön Franciaországba repült csapatmenedzserével, hogy szétnézzen a szállodapiacon.

Most tértem vissza Pau-ból, a csapatmenedzseremmel megnéztük a szállodát, ahol két hétig élni fogunk. Ezen kívül megnéztük az edzőpályákat is. Úgy gondolom, ez remek hely a csapat felkészítéséhez

– mondta az M4 Sportnak a válogatott szövetségi kapitánya.

A Nemzeti Sport megkeresésére a Magyar Labdarúgó Szövetség azt a tájékoztatást adta, hogy a végleges döntést a helyszínválasztással kapcsolatban január 31-ig kell meghozniuk.

Sipos Jenő szóvivő kiemelte, az a cél, hogy logisztikai és sportszakmai szempontból a lehető legjobb megoldást megtalálják.

Pau városában egyébként gyakran szállnak meg kézilabda- és, kosárlabda-válogatottak, illetve a Tour de France-ra érkező kerékpáros csapatok. A magyar különítmény azért tette le voksát a 79 ezer lakosú, a spanyol határhoz közel fekvő kisvárosra, mert Marseille, Bordeaux és Lyon is relatíve könnyen megközelíthető onnan.

Ha minden igaz, Dzsudzsákék a nyolcvanszobás, tárgyalótermekkel és medencével is felszerelt, ötcsillagos Hotel Parc Beaumont nevű hotelben laknak majd a csoportmeccsek idején.

Galéria
Fotó: hotel-parc-beaumont.com

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik