Pályán kívül

Gengszterrel haverkodik Pistorius a börtönben – videó

oscar pistorius (oscar pistorius)
oscar pistorius (oscar pistorius)

A paralimpikon focizással üti el az időt a rács mögött.

Barátnője, Reeva Steenkamp megöléséért öt év börtönbüntetésre ítélték Oscar Pistoriust. Az ügyészség megfellebbezze a sportoló ellen gondatlanságból elkövetett emberölés címén hozott ítéletet, szigorúbb ítéletet kérve.

A dél-afrikai Daily Sun a napokban hozott nyilvánosságra egy videót, melyen a paralimpikon egy másik rabbal futballozik.

Mivel a felvétel távol készült, nehéz megállapítani, hogy valóban Pistorius van-e rajta, de a sajtó munkatársai szerint kétség kívül ő az.

A cseh gengszert, akivel Pistorius rúgja a bőrt Radovan Krejcirnek hívják és gyilkossággal vádolják.

Tavaly februárban számoltunk be róla, hogy Oscar Pistorius az első állítások szerint betörőnek nézte barátnőjét, Reeva Steenkampot, ezért lelőtte. Később egyre több olyan információ látott napvilágot – a rendőrség részéről – amely ezt a forgatókönyvet cáfolta.

A szomszédok vallomása szerint (is) többször mentek ki a rendőrök a házhoz, mert a sportoló és modell barátnője rendszeresen veszekedtek. Pistorius vallomását cáfolni látszott az is, hogy az esetet követő házkutatás során véres krikettütőt találtak a rendőrök, ráadásul a nő koponyája is be volt törve, amikor a mentősök megpróbálták újraéleszteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik