Pályán kívül

A MOB-alelnöke tudatosan készült a halálra

Német Ferenc, a Magyar Kick-Box Szövetség szervezési és profi sportigazgatója úgy tudja, mindenki előtt eltikolta szándékát Dr. Leyrer Richárd.

A napokban tragikus hirtelenséggel meghalt dr. Leyrer Richárdról, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Nemzetközi Kick-Box Szövetség (WAKO) alelnökéről utóbb kiderült, hogy önkezűleg vetett véget életének. A BLIKK keddi lapszámában megszólaltatta Német Ferencet, a Magyar Kick-Box Szövetség szervezési és profi sportigazgatóját, a honi személy, vagyonvédelmi és magánnyomozói szakmai kamara elnökét, aki állítja, senki sem sejtette barátja szándékát.

“Személyesen utoljára a karácsonyi ünnepek hetében találkoztunk, de telefonon még a szörnyű tragédia előtti napon is beszéltünk. Tisztában voltam vele, hogy szakorvoshoz járt valamilyen szájüreggel kapcsolatos probléma
miatt. Ám részleteket velem sem osztott meg, így azt hittem, talán csak a fogaival vannak gondok” – fogalmazott Német Ferenc.

Leyrer decemberben tudta meg, rákos, és soha nem gyógyulhat meg. Megvárta a karácsonyt, az újévet, felköszöntötte feleségét a születésnapján, január elsején, majd múlt szombaton a pisztolyával véget vetett az életének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik