Pályán kívül

Takács Rita babát vár

A sporttévé csinos műsorvezetője férjével, a labdarúgó-válogatott menedzserével, Tömő Attilával várja a márciusi gyermekáldást.

Kapcsolódó cikkek

Takács Rita és Tömő Attila már munkájukból adódóan is imádja a futballt. Olyannyira, hogy idén május 31-én – hol máshol – épp a labdarúgó-válogatott edzőközpontjában, Telkiben fogadtak egymásnak örök hűséget.

 
Az esküvőn a labdarúgó-válogatott és Egervári Sándor is jelen volt
Forrás: facebook.com 

“Úgy voltunk vele, hogy szeretnénk babát, de nem görcsöltünk rá, jön, amikor jön, gondoltuk. Aztán gyakorlatilag azonnal sikerült, először nem is gondoltuk, hogy a baba jött össze, másra gyanakodtunk, de aztán kiderült, itt bizony baba lesz. Az első időkben a szokásos gondok megvoltak, egy kis hányinger, ez-az, de hamar túlléptünk rajta, most pedig már minden a legnagyobb rendben van. Csodálatos minden, ahova megyek, mindenhol óvnak, vigyáznak rám, hozzák a meleg pokrócot az esti meccsekre, egyik-másik klubvezető felajánlotta: ahogy megszületik a baba, leigazolják, merthogy most már azt is tudjuk, hogy kisfiú lesz” – árulta el a borsonline.hu kérdésére az ötödik hónapban lévő műsorvezető.

Rita reméli, hogy a szülés után májusban már vissza is tud térni egy-két fővárosi meccsre és talán a Harmadik félidő stúdiójába is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik