Pályán kívül

Kelemen Anna kamerák előtt szexelt az olimpiai bajnokkal

Tudta nélkül és feltehetően az akarata ellenére készült pornófilm az egyik magyar olimpiai bajnokról.

Kelemen Annának hamarosan könyve jelenik meg és már javában zajlik a felvezető kampány, ezért a könyv egy-egy zaftos részletét közli a borsonline.hu. Szerda reggel például azzal a résszel robbantott a bulvárlap, amelyben Annácska állítólag egy ismert olimpiai bajnokkal szexelt végig egy éjszakát úgy, hogy a lakás valamennyi szobája be volt kamerázva.

 
Kelemen Anna bevallottan sokmindenkivel szexelt csak úgy, vagy érdekből
Forrás: facebook 

A lap egy névtelenségét elhallgató tévés forrást is megszólaltat, aki állítja, a Győzike-show folytatására kereshettek alternatívát, amikor a próbaforgatáson Annácska, mint lehetséges partner, egy ismert olimpiai bajnok nevét dobta be. Meg is hívták, és ha már egy realityshow, gondolták a szervezők, vigyenek a felvételbe némi szexuális töltetet. A bajnok mit sem sejtve az egészből rácsúszott a “méztől csöpögő madzagra” és apait, anyait beleadva kiélvezte az Annácskával töltött éjszakát – miközben szegény bajnokunknak fogalma sem volt arról, hogy a lakás valamennyi helyisége nappalitól a fürdőig be volt kamerázva.

A névtelenséget kérő forrás annyit tett hozzá a bizalmas információkhoz: a próbafelvételeket készítő stáb aznap semmit nem aludt, köszönhetően Annácskának és alkalmi partnerének. A videót állítólag az egyik kereskedelmi csatorna páncélszekrényében őrzik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik