Pályán kívül

Ismét bordélyban a magyar bokszolólány

Egy svájci bordélyház honlapján újra feltünt a decemberben magát, mint kétszeres magyar bajnok bokszoló reklámozó ifjú hölgy.

December közepén írtunk arról, egy svájci bordélyban kétszeres magyar bokszbajnokként hirdetnek egy magyar lányt. A ifjú hölgyet a borsonline leplezte le, és az írást követően el is tűnt a svájci portálról.


Többek közt ezzel a fotóval reklámozza magát
Forrás: borsonline.hu

A borsonline ismét rákeresett a csinos menyecskére, akinek az arca, teste újra felbukkant közel hetven magát reklámozó lány között. Az új fotón a bunyóból származó két kesztyű és az érmek már nem szerepelnek és immár “csak” sportmodellként kínálják a csinos szőke lányt. A honlap szerint a fél órás menetet ötvenezerért, egy órásat hetvenötezerért lehet “bunyózni” a lánnyal.

Csötönyi Sándor, az ökölvívó-szövetség elnöke a fotók alapján felismerte a hölgyet. „Lili bevállalós lány, kétszeres magyar bajnok bokszoló, igazi domina! Sajnálatos, hogy abbahagyta a sportot, többre hivatott. De nem ő az egyetlen, aki ilyesmire adta a fejét”” – kommentálta az elnök a svájci bordélyház honlapját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik