Közélet

33 év után bukott le a magyar bordélykirály

Egy idős nő buktatta le a bordélyházat üzemeltető férfit.

Egyszer csak azt vettük észre, hogy férfiak járkálnak le a pincébe, majd pár óra múlva elégedetten, a nadrágjukat igazgatva, mosolyogva távoznak. Sokszor telefonnal kóvályogtak a folyosókon, mire megtalálták a alagsori kuplerájt, ahová egy titkos kóddal tudtak bejutni – mesélte a Blikknek egy nyugdíjas néni, aki még tavaly májusban jelentette a rendőröknek a furcsaságokat.

R. Kamilló 2006-ban kaparintotta meg a Ferenc körúti bérház 70 négyzetméteres pincéjét, amelyet az önkormányzat egymillió forintért hirdetett meg. Néhány hónapos egyezkedés után a lakók tulajdonrészét pár százezer forintért vette meg.

A férfit és négy társát kedden vették őrizetbe, miután kiderült, egy ferencvárosi pincében, egy újbudai és egy terézvárosi lakásban is kuplerájt rendeztek be, ahol szexre éhes férfiak adták egymásnak a kilincset. A kuncsaftokat mindig az interneten „toborozták”, és egy érdi diszpécserközpontból irányították őket a készséges lányokhoz.

R. Kamillót 1980-tól figyelték a zsaruk. Akkor kidobóként valutaváltással és lányok közvetítésével foglalkozott. Az elmúlt 33 évben azonban mindig megúszta, hogy félbeszakítsák „pályafutását” – írja a Blikk.

Az elfogásról készült videót itt nézheti meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik