Pályán kívül

Gyilkosság áldozata lett a fiatal magyar kapus

focilabda(1)(1)(960x640).jpg (labda, foci, gól, )
focilabda(1)(1)(960x640).jpg (labda, foci, gól, )

Héger Ádámra, a Ménfőcsanak 21 éves kapusára hétfőn holtan találtak a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai Mélykúton.

Kapcsolódó cikkek

Mint korábban a fehérvár24 beszámolt róla, hétfőn a rendőrök Mélykút közelében egy nő és egy fiatal férfi holttestére bukkantak. A holtestekre aztán találtak rá, hogy az Országos Mentőszolgálat ellátott egy olyan férfit, aki a Tények információi szerint Baracson magára akarta robbantani a házat, majd az ereit is felvágta. A férfi a mentősöknek elmondta végzett a családjával, illetve azt is elárulta, hova rejtette a holtesteket.

A rangado.hu információi szerint a 21 éves áldozat nem más, mint Héger Ádám, a Vác és a Kaposvölgye korábbi, a Ménfőcsanak jelenlegi kapusa volt, míg a másik a 47 éves édesanyja.

Héger a Baracs SE-ben kezdte labdarúgó pályafutását 2002-ben. 2011 tavaszán mutatkozott be az NB II-ben, a Kaposvölgye színeiben. 11 mérkőzésen 35 gólt kapott a végül kieső helyen záró együttesben. Az ifjú kapus teljesítményével azonban meggyőzhette a Vác vezetőit, mert szerződtették, így a 2011-es nyarat újra az NB2-ben kezdte. Egy idényt töltött itt, 16-szor állhatott a gólvonal mögé.


Héger Ádám a levegő ura volt
Forrás: facebook.com

Vácról év végén a Bölcskei SE-be, fél év múlva a Lipót SK-ba, míg idén nyáron a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályban rajthoz álló Ménfőcsanak együttesébe igazolt.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított eljárást az öngyilkosjelölt 49 éves férfi ellen, mivel a kihallgatása során beismerő vallomást tett.

Héger Ádám facebook oldalát hétfő este óta elárasztották a részvétnyilvánítások.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik