Szórakozás

Kettős gyilkosság Mélykúton

rendorsegi-szalag(210x140)(1).jpg (rendőrségi szalag)
rendorsegi-szalag(210x140)(1).jpg (rendőrségi szalag)

Egy asszonyt és fiát találták holtan.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot ma délelőtt az Országos Mentőszolgálat munkatársai értesítették, hogy Baracson egy olyan férfit láttak el, majd vittek kórházba, aki végezni akart magával.

A TV2 Tények úgy tudja, hogy a férfi magára akarta robbantani a házat, és az ereit is felvágta. A gázszagot megérezték a szomszédok, és kihívták a katasztrófavédelmet.

A férfi kommunikált a kiérkező mentősökkel,és elmondta,hogy végzett a családjával. Azt is elárulta hova rejtette a holttesteket.

Ezután a rendőrök Mélykút közelében egy mezőgazdasági területen egy nő és egy fiatal férfi holttestére bukkantak. A nő a Baracsról kórházba szállított férfi élettársa volt, míg a fiatalember a nevelt fia.

A rendőrségi szóvivő elmondta: anya és fia gyilkosság áldozatai lettek. Emberölés miatt indított eljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság – tájékoztatta a Fehérvár24-et Németh-Kész Mónika rendőrségi szóvivő.

A Tények szerint a fiút párnával fojtotta meg nevelőapja, míg élettársával kalapáccsal végzett.

Legfrissebb információink szerint a 49 éves férfi kihallgatása során beismerő vallomást tett. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Mélykút, ahol minden megtörténhet?

Ez a Fejér megyei kis település, ahol összesen három utca található, 2007-ben már egyszer elborzasztotta a közvéleményt, amikor egy helyi autóbontó munkaadói gyakorlatára derült fény. A férfi fizetést nem, csak ételt adott a munkásainak, három ágyasa volt, és szekrénnyi testőrével járta a helységet. A helyiek nem akadtak fenn az ázsiai viszonyokon, jobban zavarta őket a folymatos égett gumiszag, ami az emberi bánásmódhoz hasonló “kifinomultságú” autóbontó-tevékenységet jellemezte. Akkor borult ki a bili, amikor az egyik rabszolga a bontóban összeszűrte a levet a főnök korábbi élettársával. “Főnöke” ezt nem bírta elviselni, fenyegetőzött, mire a pár a rendőrséghez fordult.

Ha az internetet böngésszük, szembeötlő, hogy milyen bűnesetek történnek Mélykúton. De melyiken, teheti fel a kérdést az, aki tudja, hogy két Mélykút van Magyarországon, a Fejér megyei, Nagyvenyim része, a másik pedig Bács-Kiskun megyében – utóbbiban vetkőztetett le két gyereket a hittantanáruk ez év áprilisában, hogy a paráznaságot szemléltesse általuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik