Pályán kívül

Újabb molinó-ügy a Fradinál?

kubatov-gabor(960x640)(1).jpg (kubatov gábor, )
kubatov-gabor(960x640)(1).jpg (kubatov gábor, )

A Jobbik parlamenti frakciója kifogásolja, hogy a Ferencváros Budapest Honvéd elleni bajnokiján a rendezők egy aradi vértanúkra emlékező molinót nem engedtek bevinni a stadionba.

“A Jobbik gyalázatosnak és szégyenteljesnek tartja, hogy a Ferencváros mérkőzésén nem lehet szurkolói felirattal emlékezni az aradi vértanúkra, ezért a felelősök megnevezését követeli.

A Ferencváros Honvéd elleni mérkőzése előtt ugyanis a rendőrség egy “Tisztelet az aradi hősöknek” feliratú transzparenst nem engedett bevinni a stadionba.

Elképesztő az a gyakorlat, amit Kubatov Gábor és bandája folytat a Csatáry-molinó kapcsán is, miközben a nyomozást már megszüntették. A kiskirály továbbra is államot működtet az államban, a szurkolókat önkényesen tiltja ki a stadionból. Közben nőket és gyermekeket köröz a rendőrség csak azért, mert ünnepeltek.

A Jobbik szerint sürgősen véget kell vetni ennek a gyakorlatnak, és a jogsértettek oldalára kell állnia a klubvezetésnek is.

Szilágyi György és Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselői” – olvasható a Jobbik parlamenti frakciójának hétfői közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik