Pályán kívül

Meglepte a riportert a meleg pankrátor

Darren Young a WWE szupersztárja váratlan helyzetben, egy reptéri villáminterjú alatt coming outolt.

A TMZ videóriportere azt firtatta, hogy vajon egy meleg pankrátor sikeres lehetne-e iparágban, mikor számára is meglepő választ kapott Darren Youngtól. „Teljes mértékben. Nézz csak meg engem! Én egy WWE szupersztár vagyok – és hogy őszinte legyek – , és elárulom, meleg vagyok. És boldog vagyok. Nagyon boldog” – hangzott a válasz.

Az interjúzó újságíró körülbelül mindenre számított csak egy coming outra nem. Becsületére legyen mondva, nem engedi azonnal elrohanni a bombahír után a pankrátort, aki az első olyan a szakmában, aki nyíltan felvállalja a homoszexualitását, úgy, hogy még tagja a WWE keretnek.

A bejelentés óta pozitív, támogató közleményt adott ki a WWE, melyben úgy fogalmaznak, hogy büszkék pankrátorukra, mert felvállalta nemi identitását, és ugyanúgy támogatni fogják őt, mint eddig. Pankrátortársai közül is többen elismeréssel szóltak arról, hogy felvállalja saját magát Young. John Cena gratulált a coming outhoz, hozzátéve, hogy az ő bátyja is meleg, ezért tisztában van vele, hogy mennyire nehéz lehetett megtenni ezt a lépést.

Az utóbbi időben egyre több sportágban akad egy-egy bátor, coming outoló játékos a tengerentúlon. Legutóbb az NBA-s Jason Collins beszélt másságáról, korábban pedig Robbie Rogers, a Los Angeles Galaxy focistája.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik