Közélet

Csókolózó meleg párra támadtak Budapesten

Csókolózó meleg párra támadt egy boltos a VIII. kerületben - írja a 444.hu. A két fiatalnak szerdán hajnalban rontott neki baseballütővel fenyegetőzve egy éjjel-nappali bolt alkalmazottja, miközben egy ismerősüket várták a közelben található nemzeti dohánybolt előtt.

A pár egyik tagja kihívta a rendőröket, akik – elmondása szerint – 30 perc után értek ki a helyszínre. A boltos állítólag többször is beismerte a fenyegetést és azt is, hogy szexuális orientációjuk miatt ment neki a két férfinek. Azt viszont tagadta, hogy baseballütő lett volna nála, pedig ezt hárman is tanúsították. Azzal érvelt, hogy az azonos nemű csókolózók elijesztik a vásárlókat.

A beszámoló alapján az egyenruhások inkább a boltossal szimpatizáltak és azt sugalmazták, hogy közszeméremsértés miatt akár elő is állíthatják a meleg párt. Végül mindkét félnek azt tanácsolták, hogy tegyenek feljelentést a kapitányságon. Egyikük ezt meg is tette, melynek nyomán azt ígérték neki, hogy eljárás fog indulni az ügyben. Ezzel együtt panaszt tett a Független Rendészeti Panasztestületnél is.

A rendőrség sajtóügyelete egyelőre nem reagált a történtekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik