Pályán kívül

Eltűnt Ronaldinho védjegye

ronaldinho(210x140)(1).jpg (ronaldinho, )
ronaldinho(210x140)(1).jpg (ronaldinho, )

Leszámolt előreálló metszőfogaival a zseniális húzásairól – is – ismert brazil focista.

Ronaldinho különleges szájberendezése karrierje kezdete óta kedves csúfolódás tárgya. Úgy látszik, hogy a világsztárnál most telt be a pohár, és – ahogy bátyja hivatalosan is megerősítette – kisebb műtétnek vetette alá magát. Szerdán egyébként már pályára is lépett az Atletico Mineiro csapatában. A műtét eredményét ide kattintva lehet megcsodálni.

Aki pedig inkább arra kíváncsi, hogy a focista mosolya helyettmilyen zseniális húzással vetette észre magát a pályán, akkor ezt a passzt nézze meg, érdemes.

Ronaldinho egyébként nemcsak külsejével szolgáltatott bőséges beszédtémát a héten. Interjút adott a Playboy magazinnak, melyben elárulta, hogy új barátnője van, aki mellett lenyugodott. Hozzátette, hogy a múltban sokszor csalta meg párját, de most esze ágában sincs ilyesmit tenni. Emellett mesélt arról, hogy a Barcelonál töltött évek során gyakran előfordult, hogy szexelt meccs előtt. Mint mondta: ez nem jelentett számára problémát, épp ellenkezőleg, sokkal boldogabban lépett a pályára.

Arról is beszámolt az olvasóknak, hogy 13 évesen, egy szomszédjával vesztette el a szüzességét, akivel barátok voltak, és mindkettejüknek gyönyörű élményben volt részük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik