Pályán kívül

Erdei Zsolt lett Koko fiainak edzője

Erdei Zsolt (erdei zsolt, )
Erdei Zsolt (erdei zsolt, )

A Gyenyisz Gracsov elleni veresége, úgy látszik, végleg elvette Madár kedvét a profi boksztól. Erdei ugyanis szögre akasztja profi karrierjét és edzőként folytatja a pályafutását.

Erdei Zsolt élete az utóbbi időben nagyot fordult, világbajnokunk ugyanis nemrégiben megalapította a róla elnevezett sportegyesületét. Első tanítványa nem más, mint Kovács „Koko” István fia, a 15 éves Gergő.

„Sok mindent kipróbáltak már a fiúk, de valahogy mindig ott lebegett a kérdés, hogy mikor kezdenek el bunyózni. Én is épp tizenöt évesen kezdtem, amikor egy barátom a szó szoros értelmében lelökött a buszról, így kénytelen voltam elkísérni őt az edzőterembe, ahol rögtön beleszerettem ebbe a sportba” – mesélt a kezdetekről Koko, aki biztos benne, hogy fia jó kezekben lesz Madárnál. Olyannyira, hogy a másik fiúgyermeke, a 18 esztendős Bence is megfordult már Erdeinél.

Erdei Zsolt úgy tűnik, lassan ismét révbe ér: válása és legutóbbi veresége után Madár új életet kezdett, és a szerelem is ismét rátalált.

„Nem vagyok keménykezű edző, inkább engedékeny, de van egy határ, amit ha átlépnek, akkor tudok kemény, szigorú és határozott lenni” – jellemezte magát Erdei, aki új kedveséről csak annyit árult el, hogy kapcsolatuk még nagyon friss.


Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik