Pályán kívül

Tiltott szteroidokat találtak Oscar Pistorius házában

oscar pistorius (oscar pistorius, )
oscar pistorius (oscar pistorius, )

A Reeva Steenkamp ellen elkövetett gyilkosság után tiltott doppingszert találtak a dél-afrikai paralimpiai bajnok Blade Runner-i villájában.

Kapcsolódó cikkek

Ahogyan arról beszámoltunk, megrázta Dél-Afrikát és a nemzetközi sportéletet, közvéleményt is a hír: Oscar Pistorius, sokszoros paralimpiai bajnok lelőtte barátnőjét, a modellként dolgozó csodaszép Reeva Steenkampot.

A műlábakkal versenyző atléta az első hírek szerint betörőnek nézte barátnőjét, ezért lőtt, de később egyre több olyan információ látott napvilágot – a rendőrség részéről – amely ezt a forgatókönyvet cáfolja. A szándékosságot látszik megerősíteni az is, hogy már az ágyban is vérnyomokat találtak, majd a fürdőszobában is lövések dördültek. Utóbb előkerült egy véres krikettütő is a lakásból.

A The Sun legfrissebb hírei pedig arról számolnak be, hogy tiltott szteroidokat is találtak Pistorius lakásában, ami egyébként is, de alkoholos hatás alatt különösen bódítja a tudatot, csökkenti az önkontrolt és agresszívvá teheti az embert. A rendőrség vérmintát vett a dél-afrikai atlétától.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik