Pályán kívül

Feleségét gyászolja a labdarúgó

Lee Miller 31-szeres skót válogatott csatár a Twitteren jelentette be, hogy ifjú felesége nincs többé.

Élete legszomorúbb napjának nevezte a keddet Lee Miller, aki jelenleg a Carlisle United játékosa. A League One-ban jelenleg 8. helyen álló csapat 28 éves csatára a világhálón tette közzé, hogy imádott felesége aznap elhunyt. Donna Miller halálának pontos okát nem tudni, de a család barátai elárultak a sajtónak, hogy a fiatal nő hosszú ideje küzdött egy súlyos betegséggel, ami valószínűleg rák lehetett.

A skót labdarúgó a Twitteren így írt: „Ez a legszomorúbb nap az életemben. Donna meghal. Mindig is őt fogom szeretni. Csodálatos felség és anya volt, soha nem felejtünk el.”

A bejegyzéshez néhány óra alatt több száz részvétnyilvánító hozzászólás érkezett.

Itt még egészséges volt

Jamie Langfield, az Aberdeen kapusa ezt írta: “Sajnálom, ami történt. Imádkozunk érted és a fiadért. Ha valaha is szükséged lesz valamire, soha ne habozzon felkeresni! Nyugodj békében Donna.”

A Rangers korábbi védője, Maurice Ross azt mondta:  “Sajnálom Lee, Isten tudja, most hogy érezheted magad. Tragikus hír! Részvétem “

Miller később megköszönte a hozzászólásokat: “Köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket … Valamennyit elolvastam és rengeteget jelentenek nem és a fiamnak és Donna családjának is.”

A pár 2002 áprilisában ismerkedett meg egymással. Három hónappal később egy jegygyűrűt rejtett el a zsebében. Donna az egyik magazinnak elárulta, hogyan történt a lánykérés.

“Megkért, hogy nyúljak bele a zsebébe, és ott, valami csillogott a sötétben. Egy gyémántokkal kirakott gyűrű volt. Nem ismertük egymás régóta, de tudtam, hogy ő az igazi.”

A pár 2008-ban kötött házasságot, melyen részt vett a skót labdarúgás színe-java.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik